Wie zijn wij?

Leslie Kroes
Leslie Kroes

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen.
In 2010 heb ik een master gezondheidswetenschappen afgerond aan de universiteit Twente.
Mijn werkervaring heb ik opgedaan in verschillende werkvelden: Parodontologie, algemene tandartspraktijken en als docent voor de opleiding tot preventie-assistent.
Na en tijdens mijn studie aan de UT ben ik als mondhygiëniste werkzaam geweest in een vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk in Enschede. De tweede studie leidde uiteindelijke tot interessante functies binnen een groot topklinisch ziekenhuis, waar ik enkele jaren als beleidsadviseur en leidinggevende heb gewerkt,
tijdens deze periode heb ik meerdere malen waarnemingen in praktijken op mij genomen.
Naast de werkzaamheden binnen onze eigen mondhygiënistenpraktijk werk ik momenteel ook als projectleider in de ouderenzorg.
Ik ken de verschillende speelvelden in de zorg goed en kan deze ervaring toepassen binnen de directe patiëntenzorg.

Melanie van Lochem

Melanie

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. In 2006 heb ik een Post-HBO “Mondverzorging voor Volwassenen”afgerond.
Daardoor ben ik bevoegd om kleine tandheelkundige verrichtingen uit te voeren (zoals primaire gaatjes boren en vullen).
Ik ben werkzaam geweest in verschillende werkvelden: parodontologie, jeugdtandverzorging, en reguliere tandartspraktijken.
Bij de Jeugdtandverzorging heb ik 9 jaar gewerkt met kinderen in elke leeftijd, angstige kinderen, kinderen met autisme, pdd nos en kinderen die speciaal- of regulier-onderwijs volgen. Mijn passie voor het werken met kinderen wil ik graag voortzetten in onze praktijk.
Voor de opleiding Preventie-assistent doceer ik theoretisch en praktisch.