Verzekering en uw nota

Verzekeringen

Behandeling door de mondhygiënist bij kinderen tot 18 jaar valt in de basisverzekering en wordt dan ook voor 100% vergoed.

Behandeling door de mondhygiënist bij volwassenen wordt niet vergoed vanuit het basispakket. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, kunnen volwassenen zich aanvullend verzekeren voor tandheelkundige hulp. De vergoeding is afhankelijk van verzekeringspakket dat u heeft afgesloten.

Betalen en ANDERS

Bij Mondhygienistenpraktijk Kroes + van Lochem zorgen wij liever voor uw gebit, dan dat we veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom is het versturen en innen van de nota’s overgedragen aan ANDERS. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor verschillende zorgprofessionals.

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van ANDERS. Indien u verzekerd bent voor tandheelkundige zorg wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.